Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на дете

Имаме и пожелания за всички деца, които имат рожден ден. Пожеланията за деца може да изпратите на някое дете или пък на негов родител, който има деца.

С пожелание за още дълги дни, в които да играеш до забрава с приятели добри, да гребеш с пълни шепи от радостите на живота и да имаш до себе си хора прекрасни!

На това прекрасно дете ще пожелая всеки ден от живота му да бъде като неразказана приказка, в която винаги добротата побеждава, а старанието се отплаща богато.

Честит рожден ден, мило дете! Бъди героя на мама и тати, все така послушно и истински отличник, не само в училище, а и в живота!

Когато пораснеш не забравяй да запазиш най-големите си фантазии и да ги изпълняваш. Защото невъзможно днес, става възможно утре. Изпълнявай своите мечти по детски, да вярваш в тях до последно и никога да не се отклоняваш от верния път!

Честит рожден ден, дете! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си детски мечти, да запазиш най-детското в себе си за цял живот - вярата, любовта, усмивката!

Пожелавам ти мое дете да си изкараш един страхотен рожден ден, да бъдеш винаги нашата гордост, да вярваш в доброто и както в приказките да побеждаваш всяко лошо, което се опитва да ти попречи да бъдеш себе си!

Мило дете, пожелавам ти много здраве, безкрайни детски игри, да се учиш усърдно, да бъдеш за пример на всички деца и също така да преследваш детските си мечти!

Честит рожден ден, детенце! Бъди на мама опората, на татко гордостта и все така послушно!

Честит рожден ден на вашето детенце. Нека да расте здраво и обичано, да бъде винаги послушно и да има всеки ден поводи да се усмихва!

Нека приказките за теб никога не свършват, винаги да бъдеш едно усмихнато и лъчезарно дете и да правиш мама и тати все така щастливи!

На моето мило дете пожелавам все така да мечтае и да преследва всичките си приказни желания. Честит рожден ден, обичам те!

Желая ти толкова много здраве и живот, че да сбъднеш всичките си детски мечти! Честит рожден ден!